Hulp nodig bij een houten vloer schuren?

Heb je een houten vloer in jouw huis of bedrijfspand? Om de zoveel tijd moet je jouw houten vloer een opknapbeurt te geven. Daarbij kun je denken aan de houten vloer schuren en daarna oliën of lakken. Dit kun je beter niet zelf doen om schade te voorkomen. Je kunt dit het beste laten doen door een professioneel bedrijf. 

Levensduur verlengen

Het regelmatig laten onderhouden van je vloer zorgt er voor dat de vloer er mooier uitziet. Maar wist je dat het ook nog eens goed is voor het levensonderhoud van de vloer? Het is aan te raden om minimaal eens in de tien jaar jouw vloer een flinke onderhoudsbeurt te geven door hem te laten schuren. Een expert weet alle fijne kneepjes die erbij komen kijken voor een optimaal resultaat. Door middel van hun kennis én de juiste materialen kun je jouw parketvloer of houten vloer een tweede leven geven. 

Diverse behandelmethoden

Als je een vloer wilt laten schuren zijn er diverse behandelmethoden. Zo kun je de vloer laten behandelen met olie of lak. Beiden zorgen voor een extra laagje waardoor er minder stof op de vloer komt. Olie heeft veel voordelen. Zo geeft olie een goede bescherming tegen slijtage en is het vochtbestendig. Ook geeft olie een goede weerstand tegen vlekken. Daarnaast kun je de vloer laten behandelen met lak. Dat heeft dezelfde voordelen als olie alleen je moet het in drie lagen aanbrengen. En dan zijn er nog meer opties waarvan je misschien niet eens wist dat ze er waren. Je kunt de vloer laten behandelen met hardwax, of de vloer intensief reinigen. Ook is het een mooie optie om de vloer een verouderde uitstraling te geven.

Welke optie kies jij?

Welke behandelmethode het beste is hangt helemaal van jouw type vloer af. Of je een modern houten vloer hebt, of al een wat oudere vloer, of een parketvloer. Informeer dus bij de vloerprofessionals. Een offerte is tevens bij hen aan te vragen, vaak hanteren zij scherpe prijzen. Betaling kan vaak achteraf. 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *